Despre noi

Despre Diamedix:

    Diamedix a fost infiintata in 1996 de catre un profesionist in medicina de laborator recunoscut si apreciat in Grecia, tara sa de origine, domnul Vasileios Chrelias. Firma a evoluat devenind o companie puternica cu peste 100 de angajati ce-si desfasoara activitatea in Bucuresti si in tara prin sase structuri regionale de vanzari si service.

    Diamedix deserveste un numar de peste 1.200 de clienti, laboratoare publice sau private din domeniul diagnosticului de laborator uman, veterinar, precum si cabinete de medicina dentara.

    Preluata in 2009 de fondul de investitii GED Capital, Diamedix a primit astfel injectia de capital care a transformat-o in unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de diagnostic din Romania.

    Asigurand livrarea produselor si suportul tehnic pentru lideri ai tehnologiei I.V.D. pe plan mondial (Siemens Healthcare Diagnostics, Hollogic, INOVA, Horiba Medical, R-Biofarm etc), Diamedix isi va continua eforturile de a sustine clientii la cel mai inalt nivel posibil fiind intru totul devotat devizei sale: “ GHIDUL NOSTRU E CALITATEA!! ”.